martes, 19 de mayo de 2015

1-
Per a què serveix el protocol TCP/IP?
Garanteixen que tots els ordenadors es comuniquin sense problemes com una xarxa única.
És maquinari o programari?
Programari.
Resumeix el funcionament del protocol.
Divideix la informació en petits trossos que viatgen de manera independent fins al seu destinatari i, una vegada allà, es tornen a ajuntar per donar lloc a la informació original.
Hi ha altres protocols?
Sí: l’OSI, UPD, ICPM…

2-
Què és el que es coneix com a Web?
És un document o una informació electrònica capaç de contenir text, sons, vídeos, programes…, adaptada er la World Wide Web (www) i que permet ser accessible a través d’un navegador. Normalment es trova en format HTML i pot contenir enllaços amb altres webs.
Què significa que una web és accessible?
Que la gent pot accedir a la pàgina web i als seus continguts independentment de la seva discapacitat.
A què es dedica el W3C?
És un organisme que promou l’accessibilitat a la web.
Per a què serveixen els estàndards web?
Són recomanacions que indiquen les instruccions I protocols que s’han de seguir perquè les pàgines puguin arribar a tothom sense problemes.


A què es dedica el W3school.com?
És una pàgina web que ensenya als principiants a programar en diferents codis com són el HTML, CCS, JavaScript... basant-se en tutorials, explicacions i exemples pràctics.




3-

4-HTTP --> Hypertext transfer protocol --> Protocol de transferència d’hipertext --> Protocol de comunicacions utilitzats pels programes client i servidor del WWW per comunicar-se entre si.


HTML --> Hypertext markup language --> Llenguatge d’etiquetatge d’hipertext --> Llenguatge en què s’escriuen els documents als quals s’accedeix mitjançant els navegadors WWW. Admet components d’hipertext i multimèdia.





IP --> Internet protocol --> Protocol d’Internet --> Adreça mitjançant la qual s’identifica cada ordinador que està connectat a Internet.



TCP --> Transmission control protocol --> Protocol --> Regles establertes en la transmissió d’informació entre ordinadors que garanteixen que les dades seran transferides sense errors i en el mateix ordre en què es van transmetre.



URL --> Uniform Markup Language --> localitzador uniforme de recursos --> Sèrie de caràcters estandarditzats que s’utilitzaven per anomenar recursos a Internet.



5-
1r-Un servidor web s’encarrega de mantenir-se en espera de peticions HTTP.
2n-Un client fa una petició de protocol HTTP mitjançant un navegador.
3r-El servidor respon amb el contingut que el client sol·licita enviant-li la pàgina web mitjançant el codi HTML.
4t-Gràcies al navegador, el client interpreta el codi HTML rebut i el mostra en pantalla.

6-
Què vol dir Codi Font? Es refereix a una sèrie d'instruccions escrites en algun llenguatge de programació llegible per l'home.
Quants tipus coneixes? El codi obert, el lliure i el comercial.
Què signifiquen le sigles WCAG? Web Content Accessibility Guidelines, o  Pautes de Accesibilitat per al Contingut Web.



8- 
Què és una aplicació Android? és un sistema operatiu disenyat per mobils amb pantalla táctil, tablets i smartphones. També per a rellotges intel·ligents, televisors i cotxes. Va ser desenvolupat per Andriod.inc i respatllat per google, que ho va comprar més tard.

En aquest enllaç, trobaràs exemples d'aplicacions android. Però en el meu móbil, que és Andriod, tinc aplicacions com el watsapp, el candy crush...


No hay comentarios:

Publicar un comentario